Køb briller hos Frederiksberg optik

Mangler du et nyt par briller, så kan du finde eksklusive brillemærker og stel hos Frederiksberg optik i København. Butikken har ligget der i rigtig mange år og har et bredt sortiment, af kvalitets briller.

Hos Frederiksberg optik kan du få taget en synsprøve og få de kontaktlinser som passer bedst til dine øjne. De erfarne optikere hos Frederiksberg optik står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og hjælp til valg af briller, brilleglas, sportsbriller eller kontaktlinser.

 

Sportsbriller ikke solbriller

Dyrker du sport og savner du nogle ordentlige sportsbriller, som passer til din sportsgren. Kom ind forbi Frederiksberg optiks butik og se hvad vi har på lager og kan skaffe. Vores sportsbriller er ikke forklædte solbriller, men reelle funktionelle briller, som gør en forskel i din sportsgren.

 

Kort kan vi nævne disse sportsgrene, som vi leverer sportsbriller til: cykelrytter, golfspiller, sejler, kajakroer, lystfisker, tennisspiller eller skiløber.

Du går du aldrig forgæves, når du skal have den helt rigtige sportsbrille hos os. Selvom din sport ikke bliver nævnt kan vi sagtens hjælpe dig med briller til din sportsgren. Kom ind og hør os ad.

 

Briller til store og små

Mange danskere bruger briller når de kommer op i alderen. Det skyldes mange ting, udover alder. Nogle bliver nærsynede, selvom de fleste bliver mere langsynede med alderen. SÅ er der dem som altid har brugt briller og hvor synet måske ikke ændrer sig så meget, men hvor en ny brille kan ændrer dit udseende meget. Mange bliver opereret for grå stær og får brug for nye briller bagefter.

 

Selv blev jeg opereret tidligt for grå stær pga. nethindeløsning på et øje. Jeg gik fra -8 /-10 til -2 på begge øjne. Hvis så nethindeløsningen var sket, så jeg havde beholdt mit syn på det ene øje, ville jeg have været ekstatisk. Nu er jeg stadigvæk glad, for jeg har et bedre syn på mit gode øje og mine briller koster ingenting i forhold til før. Sådan er der jo så meget.

 

Derfor siger jeg som Frederiksberg optik, spar ikke på brillerne til jeres børn, de betyder bare så meget for dem. Hos Frederiksberg optik ved vi godt at børn er meget forskellige. Nogle vil ud og lege imens andre er mere til at slænge sig foran spillekonsollen eller computeren. Begge salgs aktivitet kræver gode, holdbare briller som vi kan leverer.

 

Book en synsprøve

Vi anbefaler altid at få en synsprøve før I køber nye briller, da synet ændrer sig med alderen. Det sagde vi vist også i starten af teksten, så det må være sandt. For de fleste ændrer synet sig ikke meget før alderdommen, men for de få, kan meget ske. Det er trælst, har du en god øjenlæge er du sikker på at dit syn er i gode hænder, så at sige. Vores optikere kan også fange ændringer i dit syn ved en synsprøve og sende dig til øjenlæge, hvis det er nødvendigt.

 

Om du har brug for en synsprøve, nye briller, sportsbriller eller kontaktlinser, står vi klar til at hjælpe dig.

About the author