Det er ikke svært at købe Bitcoins – læs bare med her

Hvis du har lagt mærke til, hvad folk snakker om for tiden, så er det ikke mærkeligt, hvis aktier og bitcoins er noget af det, der har været på manges læber. Det kan være virkelig sjovt at komme ind i aktier, men det kan være, at du også synes, det lyder svært? Det fantastiske er, at det faktisk slet ikke behøves at være så svært. Læs bare med i denne artikel.

Vær med på snakken

Det fede ved at købe bitcoins er også, at man så endelig kan være med på den snak, som der tager sted i mange sociale sammenhænge. Det er lidt ligesom fodbold: det er smart at være med på referencerammen de steder, som folk taler om. Men det er klart, at det langt fra er den eneste fordel, der kan være ved at købe bitcoins som aktier.

Tjen penge ved siden af jobbet

Med aktier har du mulighed for at tjene ekstra penge ved siden af det job, der giver dig din indkomst. Det er de færreste, der ikke gerne vil have lidt ekstra penge mellem hænderne, og penge er jo også bare med til at give flere muligheder her i livet. ¨

Sådan kommer du i gang med at købe bitcoins

Hvordan køber man bitcoin? Se her eller læs med videre, hvis du gerne lige først vil have den korte version. Det er nemt at købe bitcoins, men det er ikke noget, man skal gøre alle steder Det kan være en god idé at vælge eToro til at handle sine bitcoins på. Dette er nemlig et sted, hvor der er styr på sikkerhed, gebyrer og brugervenlighed. De tilbyder også en kurtage på 0 kr, og det betyder, at du sparer penge, hvilket betyder at du tjener penge.

Opret en konto hos eToro

Derefter skal du i gang med at oprette en konto, som er nødvendigt for at købe bitcoins som aktier. Det er heldigvis hverken noget, der tager lang tid, eller som er besværligt. Du skal blot finde knappen oppe i højre hjørne på eToro, hvor der står ”deltag nu”. Så udfylder du en formular med nogle oplysninger, modtager en e-mail, og så kan du ellers komme i gang med det næste skridt.

Sæt dine midler ind på din konto

Derefter skal du i gang med at sætte de midler ind, som du skal købe bitcoins for. Det er klart, at man kan tjene mere, hvis man bruger flere penge. Men du skal naturligvis ikke bruge så mange, at det sætter din økonomi i fare. Man skal handle klogt, når det kommer til aktier, og det handler også om at vurdere, hvor mange penge man skal bruge.

About the author