Lej en bartender til firmafesten

Vi har alle prøvet at være til firmafester, hvor budgettet ikke har været det største. Hvor maden ikke altid har været helt i top, og bartenderen er sparret væk til fordel for et bord med en rød velour dug, hvor der står halvvarme dåseøl og diverse sprutflasker, så man selv kan blande sig en middelmådig drink. Selvom der ikke er noget i vejen med at holde fest på den måde, så kan man gøre festen meget bedre, hvis man vælger at bruge lidt flere penge på nogle forskellige områder. Lej en bartender, og få en meget bedre fest med bedre drinks, og hvor man ikke selv skal stå at blande, men man får en professionel til at lave bedre drinks eller skænke øl. På den måde får man en bedre og mere eksklusiv fest.

Hvad får man med når man lejer en bartender?

Der er i dag flere firmaer, hvor man kan hyre en bartender igennem, men det er sjældent at bartenderen kommer alene. Ofte så lejer man en hel mobil bar, som selv kommer med bardisk og alle mulige slags flasker, som de kan bruge til at blande lækre drinks til jeres fest. Denne type udlejning kaldes cocktail catering og er i stigende popularitet blandt firmaer der holder fest. Selvom det kan lyde dyrt, så er det faktisk billigere end de fleste tror, at bestille en mobilbar, med alt der skal til for at holde den bedste fest dit firma længe har haft. Alt afhængigt af firmaets størrelse, og hvor baren selv skal have med varierer prisen, men den er typisk til at betale. De fleste firmaer, der tilbyder cocktail catering har en startpris på omkring 5000 kroner. I denne pris får du alt barudstyr samt professionelle bartendere med, så alt i alt er det en god investering, hvis man gerne vil have en fed fest.

Få den bedste fest længe

For de fleste firmaer er fester en sjældenhed. Normalt er det kun den årlige julefrokost og måske en sommerfest det bliver til af fester på firmaets regning. Derfor er 5000 kroner en lille pris at betale for en ordentlig fest, når man endelig holder fest. På den måde får dine medarbejdere også noget at se frem til, når de ved, at det bliver en god og sjov fest, når der endelig er fest. Dine kollegager vil komme til at elske dig som festarrangør!

About the author